Országosan:

Szőnyegtisztítás

Áraink:

Árkalkuláció rendelés

Elégedetség

Garancia

Szőnyegtisztítás Debrecen és környéke

szőnyegtisztítás főkép

Szőnyegtisztítás Debrecen

Díjmentes háztól házig szállítás!

Ingyenes háztól házig szállítást vállalunk. Önnek nincs más dolga csak felvenni a telefont.

1400 Ft/nm

Minőség & Garancia
+36 20 244-2477


Szőnyegtisztítás szolgáltatás Debrecen és környékén


Határidőre - garnaciával

  • Üdvözöljük Debrecenben és környékén! Ha friss és tiszta szőnyegekre vágyik otthonában vagy vállalkozásában, akkor jó helyen jár. Szőnyegtisztítói szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy szőnyegei visszanyerik eredeti szépségüket és higiénikus állapotukat.
  • Ahova járunk: Debrecen, Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló, Biharkeresztes, Vámospércs, Érmihályfalva (Románia) és vonzáskörzete..
  • Szőnyegtisztítás határidő. Kapcsolatfelvételtől számított 3-4 napon belül újra otthonában tudhatja tisztává varázsolt szőnyegeit. Mindezt díjmentesen, háztól-házig szőnyeg szállítással vállaljuk.

Miért minket válasszon?


Tapasztalat

  • Szőnyegtisztítás szolgáltatásunk során a legmagasabb minőségi standardokat követjük. Felhasználjuk a legújabb technológiákat és hatékony tisztítószereket, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.
  • Hatékony tisztítási eljárások. Felhasználjuk a legmodernebb szőnyegtisztítási eljárásokat, hogy eltávolítsuk a szennyeződéseket, a foltokat és az allergéneket.
  • Az Ön kényelmére és időbeosztására gondolva rugalmas időpontokat biztosítunk a szőnyegtisztításhoz. Arra törekszünk, hogy a lehető legkevesebb zavar és kényelmetlenség érje Önt a folyamat során.
  • Ügyfélcentrikus szolgáltatás: Ügyfeleink elégedettsége az elsődleges célunk, ezért magas szintű ügyfélszolgálatot és testreszabott szolgáltatásokat nyújtunk.

Minőség és elégedettség

01

Válasszon helyet

Az Ön által legközelebbi szőnyegtisztító.

02

Árkalkuláció

Szőnyegtisztítási és szállítási díjak.

03

Adatok megadása

Töltse ki az ürlapot az adataival. kalkuláció és megrendelés

04

Visszaigazolás

Azonnali visszaigazolás a megrendeléséről.

100%
kiszolgálás
100%
mosás
100%
szárítás
100%
garancia
szőnyegtisztító garanciával
Szőnyegtisztító

A legjobb minőségi szőnyegtisztító & háztól házig Szolgáltatások

365 nap

Megrendelés

1 hét

Vállalási idő

100%

Garancia

Szőnyeg24 Kelet-Magyarországról tisztítunk szőnyegeket Debrecenben. A szőnyegtisztító üzemünk, professzionális szőnyegtisztító gépekből álló gépsorral dolgozik és ezzel végezük a szőnyegek tisztítását. Több száz négyzetméter szőnyeget tisztítunk havonta. Nagy tapasztalattal rendelkezünk. Szőnyegtípusoktól függetlenül tudjuk vállalni a szőnyegtisztítást.
Szőnyegtisztítás szolgáltatásunkat megrendelheti telefonon, vagy ha a „Megrendelés” menüpontban található adatlapot kitöltve elküldi nekünk, akkor munkatársaink az - Ön által megadott telefonszámon felveszik Önnel a kapcsolatot. A háztól-házig szállítást és a szőnyegek vállalását képzett, gyakorlattal rendelkező munkatársaink a megrendelőink igényeihez igazodva végzik. Igyekszünk minden egyedi szállítási időpontot teljesíteni munkanapokon. Legyen szó bármilyen típusú és méretű szőnyegről cégünk több éves szakmai tapasztalattal, és a legkorszerűbb szőnyegtisztítási technológiákkal áll az Ön szolgálatára.

Szőnyeg24 szőnyegtisztító

Referenciák & vélemények

Írjon nekünk | Szőnyeg24

Töltse ki az űrlapot vegye fel a kapcsolatot velünk.