Országosan:

Szőnyegtisztítás

Áraink:

Árkalkuláció rendelés

Elégedetség

Garancia

Szőnyegtisztítás Győr Háztól Házig

szőnyegtisztítás főkép

Szőnyegtisztítás Győr

Háztól házig szőnyegtisztító.

06 50 117-3614

Otthonából, üzletéből elszállítjuk és kitisztitjuk a szőnyegét.

Minőségi szőnyegtisztítás & GARANCIA.


Tisztítói szolgáltatások

Szőnyegtisztítás - 2.250 Ft/nm
Szőnyegtisztítás hosszúszörű - 2.450 Ft/nm
Szőnyegtisztítás gyapjú - 2.850 Ft/nm
Szőnyegtisztítás keleti, kézi gyapjú - 3.550 Ft/nm
Felárak lehetnek
Erősen szennyezett - +500 Ft/nm
Fertőtlenítő - +700 Ft/nm

Szállítási díj: 3.200 Ft Minimum vállalási díj: 13.000 Ft
01

Válasszon helyet

Az Ön által legközelebbi szőnyegtisztító.

02

Árkalkuláció

Szőnyegtisztítási és szállítási díjak.

03

Adatok megadása

Töltse ki az ürlapot az adataival. Megrendelés

04

Visszaigazolás

Azonnali visszaigazolás a megrendeléséről.

100%
kiszolgálás
100%
mosás
100%
szárítás
100%
garancia
szőnyegtisztító garanciával
Szőnyegtisztító

A legjobb minőségi szőnyegtisztító & háztól házig Szolgáltatások

365 nap

Online

1 hét

Vállalási idő

100%

Garanciák
Szőnyegtisztítás Győr - Professzionális Szolgáltatás.
Üdvözöljük Győr kiváló minőségű szőnyegtisztítói weboldalán! Ha Ön Győrben él, és szőnyegei tisztításra szorulnak, akkor jó helyen jár. Cégünk a város szőnyegtisztítója aki háztól házig szőnyegtisztítást vállal. Minden ügyfelünk számára kiváló szolgáltatást nyújtunk.
Miért Válasszon Minket?
Professzionális Szőnyegtisztítás Győr: Szakértő csapatunk a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza a szőnyegek alapos tisztításához. A kímélő, mégis hatékony módszereink segítenek megőrizni szőnyegei eredeti állapotát. Vállalkozásunk Győrben túra járatban működik, így gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni az Ön szőnyegtisztítási igényeire. Környezetbarát Megoldások. Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, ezért olyan tisztítószereket alkalmazunk, amelyek nem károsítják a környezetet. Elérhető Árak. Kiemelkedő minőséget kínálunk elérhető áron. Nálunk garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő szőnyegtisztítási megoldást.
Szőnyegtisztítás Fontossága
Szőnyegeink otthonunk stílusának és kényelmének fontos részei. Azonban a mindennapi használat során könnyen koszolódhatnak és szennyeződhetnek. Ezért fontos rendszeresen tisztítani és karbantartani őket. A szőnyegtisztítás nem csupán esztétikai kérdés, hanem az egészségre is hatással van. A nem megfelelően tisztított szőnyegekben megbújó poratkák és allergének allergiás reakciókat okozhatnak. Ezért rendkívül fontos, hogy a szőnyegeket szakszerűen és rendszeresen tisztítsuk meg.
Hogyan Működik a Szolgáltatásunk?
Amikor minket választ, egy megbízható és tapasztalt szakértő csapatra számíthat. Először is felmérjük szőnyegeit, hogy meghatározzuk a legmegfelelőbb tisztítási módszert. Ezután gondosan és alaposan tisztítjuk meg őket, hogy visszaállítsuk eredeti szépségüket. Az alkalmazott tisztítószereink hatékonyan távolítják el a foltokat és a szennyeződéseket, miközben nem károsítják a szőnyeg szálait vagy színét. A szőnyegek frissek és illatosak lesznek a tisztítás után.
Mire Vár?
Ha úgy érzi, hogy szőnyeg már tisztításra szorul, vagy csak frissítené otthona hangulatát, forduljon hozzánk bizalommal. Győr vezető szőnyegtisztítói közé soroljuk magunkat, és arra várunk, hogy Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthessük. Ne habozzon! Hívjon minket ma, és számoljon be szőnyegeinek állapotáról. Mi gondoskodunk róluk, hogy újra gyönyörűek és tiszták legyenek!

Szőnyeg24

Szőnyeg24 szőnyegtisztító

Referenciák & vélemények

Írjon nekünk | Szőnyeg24

Töltse ki az űrlapot vegye fel a kapcsolatot velünk.